Abuco Expertises

Met meer dan 20 jaar ervaring is Abuco een toonaangevende specialist in het lassen en verwerken van hoge rekgrens staal voor diverse projecten wereldwijd. Wij zijn gespecialiseerd in buis- en staalconstructies, hijs- en hefmiddelen en de offshore-industrie. Onze producten worden vervaardigd door vakmensen, ondersteund door een modern machinepark en geavanceerde productiefaciliteiten.

Engineering

Naast de productie van staalconstructies kunnen wij het volledige engineeringproces op ons nemen. Met 3D-CAD programma’s produceren wij tekeningen die naadloos aansluiten bij de wensen en kwaliteitseisen van de klant. We bieden onze engineeringdiensten aan in samenwerking met betrouwbare partners.

Manufacturing

Met jarenlange ervaring hebben we een sterke reputatie opgebouwd in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte staalconstructies en apparatuur voor diverse kritieke toepassingen. Of het nu gaat om offshore-installaties, industriële constructies of hijs- en hefmiddelen: onze producten voldoen aan de strengste normen en specificaties. 

Vertrouwd door klanten wereldwijd, streven we ernaar om innovatieve oplossingen te leveren die de uitdagingen van de moderne industrieën overtreffen. Met Abuco kunt u rekenen op vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit, elke keer opnieuw.

Maintenance

Abuco heeft geruime ervaring met het onderhouden van staalconstructies en kan met haar expertise de constructies weer naar een aanvaardbare conditie brengen of behouden. Na het bepalen van de Scope of Work maken wij een inspectierapport met onderhoudsvoorstel en leggen deze voor bij de klant en eventuele aangewezen keuringsinstantie. Na goedkeuring van het onderhoudsvoorstel worden de werkzaamheden aangevangen en de constructie weer naar een aanvaardbare conditie gebracht.

Repair

Abuco is gespecialiseerd in het uitvoeren van reparaties aan kranen, buis- en plaatconstructies en amusementsattracties. Vooral op het gebied van het werken met hoge rekgrens staal (t/m S960) hebben wij een goede reputatie opgebouwd. Reparatiewerk wordt zowel op locatie als in onze moderne werkplaatsen in Middenmeer uitgevoerd. 

Naast het werken on-site gaat onze service verder met inspectiewerk aan heftrucks, hefmasten en ander speciaal hef- en transportmaterieel dat in diverse industriële sectoren wordt ingezet. De toegevoegde waarde hiervan is dat wij bij eventueel geconstateerde defecten direct vakkundig kunnen repareren.

Offshore

Een groot deel van de werkzaamheden die Abuco uitvoert zijn offshore gerelateerd, met name voor oliemaatschappijen en hun leveranciers. Het specialistische reparatie- en laswerk vindt plaats op zowel locatie als in onze werkplaats. Ook voldoen wij aan de gebruikelijke offshore-normen, specificaties en keuringen. Daarnaast draagt Abuco bij aan de energietransitie door constructies te leveren aan klanten die zich inzetten om offshore hernieuwbare energie op te wekken.

Werken bij Abuco

Vakmanschap verzekerd

Werk met staal, high-tech machines en innovatieve robots. Ontdek de mogelijkheden van ons ambacht in onze werkplaats en op locatie.

Daag jezelf uit en groei door tot Abuco vakman- of vrouw.

Meer weten?

Neem contact met ons op

Naam(Vereist)