Certificeringen

Abuco is VCA**, ISO 9001:2015, ISO 3834-2:2005 en NEN-EN 1090-2 EXC4 gecertificeerd. Ook werken wij volgens normen en keurmerken zoals TUV, AWS, Lloyds, Stoomwezen, DNV en andere klantspecificaties.

Abuco. Vakmanschap verzekerd.

We leveren expertise en ervaring op het gebied van engineering, manufacturing, maintenance en repair. Ofwel het bedenken, bouwen, onderhouden en repareren van materialen met een hoge rekgrens, zoals buizen staalconstructies, hijs- en hefmiddelen en (kraan)reparaties.

Dit kunnen we garanderen dankzij strakke procedures en door continu te investeren in de juiste certificeringen (link). Belangrijk, want we bedienen klanten wereldwijd in diverse industrieën.

Onze modern uitgeruste werkplaats is gevestigd in Middenmeer, Noord-Holland met uitstekende weg- en waterverbindingen. We bouwen de komende jaren stevig door om een duurzame fabriek te worden waar ambacht en autonome productie naast elkaar bestaansrecht heeft.

expertiseprojectencertificeringen

VCA**

De VCA** heeft betrekking op het VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) voor onze medewerkers en de medewerkers van onderaannemers. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de gereedschappen en machines zijn goedgekeurd en onderhouden; de medewerkers een opleiding VCA hebben gevolgd; er voldoende bedrijfshulpverleners binnen de organisatie aanwezig zijn en wij regelmatig veiligheidsinspecties uitvoeren.

ISO 9001:2015

Met het ISO 9001:2015 certificaat tonen wij aan te voldoen aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, het beheren van risico’s en continue verbeteren. Dit houdt in dat wij constant bezig zijn met klanttevredenheid, zorg voor de kwaliteit van ons product en het kwaliteitsniveau van onze medewerkers en machines te verhogen.

ISO 3824-2:2005

De ISO 3834-2:2005 norm geeft de uitgebreide kwaliteitseisen weer. Zoals de lasmethodekwalificatie, eisen voor lassers, inspecties en niet-destructief onderzoek. 

De norm heeft aandacht voor uitbesteding, personen voor inspectie, onderhoud en inspectie van lasmateriaal. Daarnaast wordt er genoteerd hoe afwijkingen worden vastgesteld en opgevolgd. Door deze randvoorwaarden kan er vooraf vanuit worden gegaan dat het eindproduct zal voldoen aan alle eisen.

NEN-EN 1090-2 EXC 4

De NEN-EN 1090-2 EXC 4 is de norm waaraan medio 2014 alle constructiedelen met lastdragende eigenschappen – die in de hoofdberekening worden meegenomen als lastdragend – aan moeten voldoen. Deze constructiedelen moeten worden voorzien van een CE-markering. Abuco beschikt over executie klasse 4, dit is de hoogst haalbare klasse.

Werken bij Abuco

Vakmanschap verzekerd

Werk met staal, high-tech machines en innovatieve robots. Ontdek de mogelijkheden van ons ambacht in onze werkplaats en op locatie.

Daag jezelf uit en groei door tot Abuco vakman- of vrouw.