Over Abuco

Iedereen moet blind op ons werk kunnen vertrouwen. Daarom verbinden we vakmanschap met innovatie, ervaring met precisie. Zodat we gegarandeerd constante kwaliteit kunnen leveren.

Vakmanschap verzekerd.

We leveren expertise en ervaring op het gebied van engineering, manufacturing, maintenance en repair. Ofwel het bedenken, bouwen, onderhouden en repareren van materialen met een hoge rekgrens, zoals buizen staalconstructies, hijs- en hefmiddelen en (kraan)reparaties.

Dit kunnen we garanderen dankzij strakke procedures en door continu te investeren in de juiste certificeringen. Belangrijk, want we bedienen klanten wereldwijd in diverse industrie├źn.

Onze modern uitgeruste werkplaats is gevestigd in Middenmeer, Noord-Holland met uitstekende weg- en waterverbindingen. We bouwen de komende jaren stevig door om een duurzame fabriek te worden waar ambacht en autonome productie naast elkaar bestaansrecht heeft.

expertiseprojectencertificeringen

Het Abuco Team

Gijs Bakker

Directeur

Ronald Lassche

Commercieel Manager

Peter Steigstra

Operationeel Manager

Dennis Bloemberg

QC

Richard Schouten

Project Manager

Jeroen van Assema

Project Manager

Jaap Lont

Project Manager

Tim Lassche

Project Manager

Jacco Molenaar

Werkvoorbereiding

Niels de Vries

Werkvoorbereiding

Lisanne Spaans

Office Assistant

Sandra Nipshagen

Finance

Werken bij Abuco

Vakmanschap verzekerd

Werk met staal, high-tech machines en innovatieve robots. Ontdek de mogelijkheden van ons ambacht in onze werkplaats en op locatie.

Daag jezelf uit en groei door tot Abuco vakman- of vrouw.